13
apr.

Alege Bronzarea Organica! Fara solar!

Poti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica tot timpul anului, fara solar!

Poti avea o culoare exotica si o piele sanatoasa fara sa te expui la riscuri inutile. Nu conteaza ce tip de piele ai, de bronzul organic poate beneficia chiar si cel mai palid ten.

Apeland la procedura de bronzare organica, nu risti imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate. Nu iti pune sanatatea in pericol. Apeleaza la unica solutie 100% sigura.

Bronzul perfect se obtine in doar 3 pasi:

1. EXFOLIEREA – Inaintea sedintei de bronzare organica este obligatoriu ca pielea sa fie exfoliata. Se recomanda un peeling energic efectuat acasa cu o zi inainte de bronzarea organica.

2. PULVERIZAREA – Terapeutul va pulveriza lotiunea de bronzare organica pe intreg corpul cu ajutorul unui pistol special. Solutia de bronzare organica pe baza de DHA va adera la piele instantaneu. Efectul total al bronzarii il veti vedea dupa 8 ore de la pulverizare.

3. FINALIZAREA – Dupa aplicarea lotiunii, terapeutul va folosi pistolul special pentru a usca lotiunea, astfel incat, la incheierea sedintei de bronzare organica, va veti putea imbraca linistita, solutia va fi complet uscata si nu va pata hainele.

Lotiunea folosita prin pulverizare din cadrul procedurii de bronzare organica contine o formula aparte, care patrunde imediat in piele, nu ramane la baza ei. Nu veti avea niciodata senzatia de gras sau lipicios – atat de des intalnita in cazul cremelor de bronzare.

Formula lotiunii de bronzare organica DHA este de-a dreptul magica. Intinderea pe corp este uniforma, fara pete sau dungi. In plus ofera o stralucire de invidiat pielii, la care se adauga efectul anti-imbatranire pe care il confera.

Ce contine solutia de bronzare organica?

DHA este ingredientul principal din toate solutiile de bronzare organica, un ketozahar care intra in contact cu primul strat de celule al epidermei. Interactiunea dintre DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului.

Lotiunea de bronzare organica pe baza de DHA ofera un nivel de detaliu si de acoperire demn de invidiat. Nu mai trebuie sa va temeti de pete sau dungi de culoare, caci riscul de aparitie al acestora este practic inexistent. Ba mai mult, culoarea arata exact natural, ca si un bronz la soare, evitand in schimb uscarea si deshidratarea.

Fomula acestei lotiuni reprezinta un excelent echilibru intre ingredientele de bronzare organica si uleiul de ricin arhicunoscut pentru proprietatile de hranire si hidratare a pielii. In plus, ofera o stralucire de invidiat pielii. Mirosul este usor caramelizat, placut si delicat.

Lotiunea de bronzare organica are un pH echilibrat, asigurand uniformizarea culorii pe piele, fara pete sau dungi. Concentratia de DHA este minutios analizata in laborator pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea fara a dauna in vreun fel epidermei, fara a usca sau lasa pete.

Contraindicatii: psoriazis, eczeme, rani deschise.