Servicii

Descoperă serviciile oferite de Gali Beauty Salon din Corbeanca

Coafor / Frizerie

Atunci când părul tău are nevoie de o reîmprospătare, experții Gali Beauty acceptă orice provocare! Un păr sănătos cu tunsoarea și culoarea potrivită este combinația care oferă look-ului tău acel efect WOW. Pentru asta, îți oferim cele mai bune servicii și tratamente pentru păr, mereu în ton cu ultimele tendințe.

Cosmetică

Pielea ta are nevoie de îngrijirea potrivită pentru a-și păstra vitalitatea cât mai mult timp, iar pentru asta este necesar să apelezi la specialiști. Gali Beauty Experts din Corbeanca îți pun la dispoziție o gamă largă de tratamente cosmetice, folosind produse de înaltă calitate și tehnologii care oferă rezultate de excepție.

Epilare definitivă

Tehnologia IPL, bazată pe lumina intens propulsată, acționează la nivelul foliculilor, distrugând celulele responsabile de creșterea părului. Epilarea definitivă cu laser este o tehnologie sigură și eficientă, oferind o experiență nedureroasă și confortabilă în urma căreia te vei bucura de o piele fină, fără fire de păr inestetice, pentru o lungă perioadă de timp.

Manichiură / Pedichiură

Dacă ești în căutarea unui salon care oferă servicii de manichiură-pedichiură în Corbeanca, Gali Beauty Salon ar trebui să fie prima ta opțiune. Tehnicienii noștri lucrează cu cea mai mare pasiune și dedicare, într-o manieră profesionistă și 100% sigură în ceea ce privește sterilizarea instrumentelor, îmbinând cele mai noi tehnici în materie de manichiură și pedichiură cu produse de înaltă calitate.

Make up

Un machiaj de succes este acela care îți scoate în evidență trăsăturile care te definesc și îți pune valoare frumusețea naturală. În funcție de ocazie și de momentul zilei, machiajul poate fi unul natural și lejer – machiaj de zi, machiaj de seară dacă urmează să participi la un eveniment, petrecere sau o seară în club, și cel mai deosebit dintre ele fiind machiajul de mireasă.

Tratamente corporale

Gali Beauty Salon din Corbeanca este nu doar locul în care vii și pleci relaxat, dar este și locul în care corpul tău va fi răsfățat și îngrijit prin cele mai bune tratamente corporale. Indiferent care este scopul vizitei tale, că îți dorești să te relaxezi, că îți dorești sa scapi de celulită sau să dai jos câțiva centimentri, fie că vrei să “prinzi culoare” fără a merge la solar, cu o ședință de bronzare organică, noi îți punem la dispoziție toate aceste servicii.

Contactează-ne pentru o programare!